Изтеглен файл
Изглед на артикулите:

Намерени 2 артикула

Артикули на страница:

От 1979 година, дънките с марка Big Star предлагат гаранция за най-високо качество и дизайн в съответствие с последните тенденции. От основаването на марката досега, дънките са основен елемент в колекциите на Big Star, като през годините подбора им от дрехи и модни аксесоари се допълва и обогатява. Понастоящем марката предлага богата селекция от якета, пуловери, ризи, тениски, рокли, както и всякакъв вид аксесоари, започващи от шапки и  завършващи с обувки.

За дизайнерите на Big Star работата е страст, облеклото - приложно изкуство, а дънките - елемент на култура. Със своята автентичност и ангажираност, марката печели лоялността на своите клиенти в много страни от Европа и Азия. Ценейки тяхното доверие, Big Star отговаря с ангажимента да представя продукти, отговарящи на техните очаквания и в съответствие с тенденциите, които се променят през годините.

Единственото нещо, което не се променя е качеството, характеризиращо продуктите, продавани под знака на голямата звезда. И това е от 1979 г. насам.