Връщане на продукт

Закупен продукт може да бъде върнат в срок от 45 работни дни само ако е в перфектно състояние, включително и опаковката, аксесоарите и принадлежащите консумативи, т.е. те да не представят по никакъв начин следи на захабяване или употреба.

Връщането на стоките се извършва за сметка на клиента, използвайки същата транспортна услуга, с която е извършена доставката. My bag.bg  ще върне равностойността на продукта най-късно в срок от 14 работни дни от датата на регистрирането на върнатия от вас продукт в нашия склад. Възстановената сума, както и условията за връщане не включват транспортните разходи. Не се приемат за връщане стоки,които представляват физически промени, удари, наранявания, драскотини и т.н. 

 Продуктът трябва да бъде върнат в добро състояние, в торбичката или в оригиналната кутия, неизползван и ненадраскан. В противен случай той няма да бъде приет от Mybag.bg. 

От хигиенни съображения, бельото и банските не може да бъдат върнати или подменени.

При получаване на вашата поръчка ще получите и ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ на продукти вътре в пратката. Моля, отбележете причината за връщане. Важно е да ни изпратите и формуляра, заедно с продуктите, за да улесните обработката на връщането. Обърнете внимание, че продуктите могат да бъдат върнати единствено в оригиналните им опаковка и вид.

Изпратeте пратката към My bag.bg  с наложен платеж с куриерска фирма Еконт или SPEEDY на адрес:

Гримит ООД: София , ул. Майор Горталов № 5

Моля, обърнете внимание, че разходите за връщането на продуктите са за ваша сметка.

Стойността на върнатите продукти ще ви бъде възстановена в рамките на 14 работни дни с наложен платеж или по банков път. Ако желаете връщане на сумата по банков път е необходимо  във формуляра или в имейл да посочите номер на банкова сметка.

За повече информация или при нужда от помощ, моля свържете с нас на тел. 0700 200 76.