За нас

Mybag.bg е моден онлайн магазин за маркови дамски, мъжки и детски дрехи, обувки и аксесоари. Предлагаме оригинални продукти на световни и български  модни марки. Стремим се да продаваме качествени и модерни дрехи, съобразени с последните модни тенденции  на разумни цени. 

Ние в  Mybag.bg обожаваме модата и красотата. Непрекъснато обновяваме асортимента си, като добавяме нови марки, така че  да предоставим богата гама от  продукти и избор за всеки стил и вкус. С редовните ни промоции и намаления даваме възможност на всеки  да пазарува изгодно красиви и модерни маркови дрехи. При нас можете да откриете  известни брандове като Zara, Jack&Jones, Bershka, TOP SECRET, Sublevel, Vero Moda, Stitch&Soul, а също и нови за българския пазар известни европейски марки.

Нашата мисия е да предоставяме на нашите клиенти качествен продукт и сигурно и удобно онлайн пазаруване. Вярваме, че покупката на нова дреха, чанта или обувки е преди всичко емоция. И трябва да носи радост, удоволствие и много настроение.